Afwerking

Diensten

Afwerking

Bij Schildersbedrijf D.S. De Vos kunt u kiezen uit verschillende soorten wandafwerking. Naast het algemene schilderwerk kunt u bijvoorbeeld ook kiezen uit het spuiten van latex. Meer informatie over deze manier van wand afwerken vindt u onder het kopje latex spuiten.

Afwerking

Soorten afwerking

Onze andere beschikbare vormen van wandafwerking zijn:

Behangen
U kunt kiezen uit glasvezelbehang of gewoon behang. Behang is beschikbaar in alle mogelijke kleuren en met vele verschillende printen. Wij brengen het door u gekozen behang strak aan.

Sauzen van de muren
Bij het sauzen van de muren wordt er een nieuwe laag latexverf aangebracht op uw muren. Wanneer wij de muren sauzen, nemen wij alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat er geen verf op het plafond of op de vloer terecht komt.

Stuken
Stuken is de vakterm voor het egaal maken van muren en plafonds. Na het stuken en het drogen zijn de muren klaar om geverfd te worden.

Structuurputz aanbrengen
Structuurputz is een populaire sierpleister die met een spaan aangebracht wordt. Hierna is de muur voorzien van een reliëf. Structuurputz kan binnen en buiten aangebracht worden. Na het aanbrengen en drogen kan de structuurputz geschilderd worden.

Pleisterwerk aanbrengen
Naast structuurputz kunnen wij nog aan andere varianten van pleisterwerk voor u aanbrengen. Dit kan zowel glad als met structuur zijn.