Houtrot reparatie

Diensten

Houtrot reparatie

Tijdens de schilderwerkzaamheden worden uw kozijnen en deuren direct door onze schilders gecontroleerd op tekenen van houtrot. Houtrot kan ontstaan in uw houten kozijnen en deuren door een samenwerking van drie verschillende elementen. Vocht, warmte en zuurstof zorgen samen voor de ontwikkeling van houtrot in uw houten deuren en kozijnen.

Houtrot kan voorkomen worden door uw houten deuren en kozijnen goed te verzorgen en te onderhouden. Maak het houtwerk regelmatig schoon met een licht vochtige doek en loop het verfwerk na. Een goede verflaag beschermt het hout tegen invloeden van buitenaf.

Diensten

Houtrot

Toch last van houtrot of vermoedt u dat er houtrot in uw houtwerk zit? Schakel dan altijd hulp in. Houtrot verdwijnt niet vanzelf en onbehandeld wordt de schade alleen maar groter. Schildersbedrijf D.S. De Vos heeft veel ervaring met het constateren en het professioneel verwijderen van houtrotplekken.


Indien mogelijk verwijderen wij enkel de aangetaste stukken. Deze slechte stukken hout worden dan vervangen door nieuw hout en het wordt netjes geschilderd. Zo ziet uw deur of kozijn er weer keurig uit én bent u verlost van het houtrot. Door de nieuwe en keurige laag verf die onze schilders achterlaten, krijgt houtrot geen kans meer en kunt u zo lang mogelijk genieten van uw houten deuren en kozijnen.