Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Onze allround schilders worden binnen ons eigen bedrijf opgeleid en leren het vak met passie. Al onze schilders zijn natuurlijk in het bezit van een diploma en een VCA-certificering.

Wij staan bekend om onze fijne communicatie en ons meedenkend vermogen. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste trends én ons te verdiepen in monumentale renovatie kunnen wij aan al uw behoeften voldoen.

Bent u op zoek naar een schilder voor uw monumentale pand? Wilt u uw nieuwbouwwoning volledig laten stuken en verven? Of wilt u uw woonkamer opnieuw laten behangen? Voor al deze klussen bent u bij Schildersbedrijf D.S. De Vos aan het juiste adres!

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De wensen van de klant zijn onze drijfveer en onze missie is om het mooiste schilderwerk van de beste kwaliteit voor u af te leveren.
Weet u zelf nog niet wat uw wensen precies zijn? Geen probleem, wij denken graag met u mee!

Onze diensten

Bekijk ook onze diensten

Schildersbedrijf D.S. De Vos levert een breed aanbod aan diensten. Wij komen graag bij u thuis voor het verzorgen van onder andere onderhoud, renovatie en houtrotreparatie. De schilders van Schildersbedrijf D.S. De Vos denken graag met u mee. Geen wens is te groot en geen klus is te gek. Werkelijk alles is mogelijk. Onze schilders hebben kennis van de nieuwste trends en beheersen de juiste schildertechnieken. Uw wens, met het beste resultaat!

Lees hier meer over onze verschillende diensten.