schilder Breda

Over ons

Schilder Breda

Schilder Breda? Heeft u een schilder in Breda nodig? En u zoekt de juiste professional om de klus netjes en vakkundig af te laten werken? Wilt u uw schilderswerkzaamheden niet zomaar door iemand laten doen, maar het aan een vakman overlaten die gegarandeerd werk levert van hoogstaande kwaliteit? Dan bent u bij Schildersbedrijf D.S. de Vos aan het juiste adres. Met ruim 10 jaar ervaring in het vak, kunnen we onszelf met een gerust hart ervaringsdeskundigen noemen. We hebben passie voor wat we doen en leveren bij elke klus het beste werk. Al onze schilders worden intern opgeleid en beschikken over een diploma en VCA-certificaat. Dit garandeert u de kwaliteit die u verdient. Haal uw schilder Breda vandaag nog in huis bij Schildersbedrijf D.S. de Vos!

Onze diensten

Schilder Breda

Schildersbedrijf D.S. de Vos is breed inzetbaar en dat maakt dat we voor bijna elke schilderwens wel in te schakelen zijn. Wij doen voor u, de schilder Breda:

  • Onderhoudsschilderwerk: u kunt hierbij denken aan binnen- en buitenschilderwerk, kozijnen, deuren en trappen. Elk onderhoudsschilderwerk kunt u aan ons overlaten, zelfs latex spuiten;
  • Wandafwerking: we doen het algemene schilderwerk, maar u kunt bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor behangen, het sausen van de muren, stuken en het laten aanbrengen van pleisterwerk;
  • Particulier: we richten ons voornamelijk op particulieren, waarbij onze kracht ligt in het leveren van maatwerk;
  • Monumentaal schilderen: naast bovengenoemde werkzaamheden, schilderen wij ook monumentale panden. Dit vraagt speciale aandacht en wij kunnen dat bieden.
Schilder Breda
Schilder Breda

Over ons

Onze kenmerken

Haalt u uw schilder Breda in huis bij Schildersbedrijf D.S. de Vos, dan kunt u op een aantal dingen rekenen. We staan bekend om ons fijne klantencontact. Onze communicatie gaat in korte, directe lijnen, met aandacht voor de klant en zijn of haar wensen. We denken mee in mogelijkheden, waarbij uw wensen altijd voorop staan. Het is onze missie om het mooiste schilderwerk van de beste kwaliteit af te leveren als schilder Breda. En mocht u uw wensen nog niet helemaal helder hebben, dan denken we graag met u mee. Spreken we u vandaag nog?